Pages

ABOUT

 Welcome to Dalia Fashion!Dalia Fashion - Handmade clothes/Unique designs/DIY projects/Trend reports/all that in one blog!
I self taught designer who always sticks to her aesthetics and finds inspiration in everything. Loves rerto style, minimalist dresses, sensual shapes and mystical places. 

Моден блог, в който ще намерите всичко за модата, публикации тип "направи си сам", както и мои авторски модели - Dalia Fashion.


Dalia Fashion - Handmade clothes made with love and passion. 

Аз съм Диляна, а Dalia Fashion е един проект, който създавам сама, водена от страстта си към направата на дрехи. Това е място от където можете да почерпите вдъхновение или да закупите някои от моите модели, които изработвам собственоръчно. 
Потопете се в света на Далия, за да преоткриете отново смисъла на модата, който е да бъдем уникални, стилни и различни. Няма нищо по-ценно от това да носиш дреха, която не притежава никой друг освен теб. Dalia Fashion цели да създава нещо лично, нещо свое. Тъй като дрехите се изработват ръчно и само от мен, направата им отнема от 1 до 2 седмици. На някои модели ще има цени за индивидуална изработка по мерки на клиента, а други модели ще бъдат публикувани за продажба с цена за една бройка - уникат. Дайте ми шанс да ви направя част от магията на Dalia Fashion! Обещавам, че няма да ви разочаровам!
Можете да си поръчате модел от: Dalia Fashion Facebook Page 

3 comments:

 1. Здравей!

  Много ми харесва блогът ти - продължавай със същия ентусиазъм! :)

  Поздрави от Париж, Мия

  http://zuramode.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Здравей, Мия! Много ти благодаря за хубавите думи, радвам се, че ти харесва блога. Надявам се в бъдеще да ти е все така интересен. Поздрави и на теб от слънчева България xx

   П.С. Посетих твоя сайт, страхотен е, мога да го разглеждам цял ден :))

   Delete
 2. Hey! I just nominated you for the Liebster award! :)
  http://accordingtojustine.blogspot.ca/2014/02/liebster-blog-award.html

  ReplyDelete